De Cursus

De cursus bedrijfsbeheer is gebaseerd op het officiële leerplan bedrijfsbeheer en omvat alle kennis die je nodig hebt om succesvol te starten als zelfstandige. Ons cursusmateriaal werd door ervaren vakspecialisten ontwikkeld, met als doel je zo efficiënt mogelijk voor te bereiden op het examen. Alle onderwerpen worden op een eenvoudige en toegankelijke manier uitgelegd, zodat iedereen in staat is om de opleiding succesvol te voltooien. Bovendien updaten wij continu onze cursus om je steeds op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden en wetgevingen met betrekking tot ondernemerschap. Zo ben je zeker van het beste onderwijs.

Je kan zelf je studie-snelheid bepalen. Is het voor jou belangrijk om zo snel mogelijk je diploma te behalen? Dan is het mogelijk om al na twee weken examen afleggen. Heb je enkel toekomstige ondernemersplannen, maar wil je voor alle zekerheid toch al je attest bedrijfsbeheer? Neem dan rustig tot anderhalf jaar lang de tijd om je cursus in te studeren. Door je eigen tempo te bepalen optimaliseer je je slagingskansen voor het examen en worden je studies een aangename periode, zonder opgelegde druk.

Gratis Proefhoofdstuk

Wil je graag nog meer weten over de cursus bedrijfsbeheer? Download hier gratis de inhoudstafel en een volledig hoofdstuk om een compleet beeld te krijgen van de kwaliteit die we jou bieden.

Inhoud

  • Ondernemend denken en ondernemerscompetenties
  • Recht, boekhouding, financiën en fiscaliteit
  • Commercieel beheer
  • Wetgeving