Locaties

Antwerpen

Je krijgt les in zeer moderne, ingerichte lokalen, zodat je in optimale omstandigheden je opleiding kan volgen. Onze campus in Antwerpen bevindt zich op een absolute toplocatie: De Meir. Deze is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op amper 10 minuten wandelafstand van het Centraal Station. Bovendien bevinden zich drie grote parkings op 100 meter van de school: op de Eiermarkt, Korte Klarenstraat en Groenplaats.

Adres: Opleidingscentrum voor Bedrijfsbeheer, Meir 24 te 2000 Antwerpen

Hasselt

In Hasselt werken we samen met de PXL Hogeschool. Je krijgt les in zeer moderne, ingerichte lokalen, zodat je in optimale omstandigheden je opleiding kan volgen. Deze bevindt zich op de Elfde Liniestraat in het centrum van Hasselt. Je bent dus verzekerd van een vlotte verbinding met zowel de wagen als het openbaar vervoer.

Adres: PXL Hogeschool, Gebouw D, Elfde Liniestraat 23a te 3500 Hasselt.

Gent

Onze campus in Gent bevindt zich op een zeer vlot bereikbare locatie buiten het circulatieplan. Je kan dus zowel met het openbaar vervoer als de wagen gemakkelijk tot bij ons geraken. Je krijgt les in zeer moderne, ingerichte lokalen, zodat je in optimale omstandigheden je opleiding kan volgen.

Adres: Martelaarslaan 13 te 9000 Gent.