De Voordelen

De goedkoopste

De toekomst bevindt zich online. Bij het Opleidingscentrum voor Bedrijfsbeheer volgen wij deze filosofie. Door zo veel mogelijk online te werken, zijn wij zeer kostenefficiënt en kunnen wij jou optimale kwaliteit bieden aan een uiterst voordelige prijs. Onze prijzen zijn merkelijk goedkoper dan andere scholen.

Unieke Prijs / Kwaliteitsverhouding

Je kan gedurende 18 maanden beroep doen op je docent om je te begeleiden bij je studies. Je kan je docent 7/7 zowel online als telefonisch bereiken. Deze service is inbegrepen in je cursusgeld. Bovendien kan je elke lesdag gratis een half uur vroeger komen voor extra bijles. Deze werkwijze is uniek in België. Hierdoor krijgen onze studenten de best mogelijke begeleiding en hebben ze de hoogste slaagkansen op het examen.


De snelste manier om je diploma te behalen

Je kan na twee weken reeds examen afleggen. Dit is absoluut de snelste manier om je diploma te behalen.

Voor iedereen toegankelijk

Je hebt geen enkele voorkennis of diploma nodig om te kunnen starten met de cursus bedrijfsbeheer. Wij beginnen vanaf nul en leggen je op de meest eenvoudige manier alle leerstof uit.


Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke informatie voor ondernemers. Wil je een compleet beeld van de cursus? Download dan hier gratis de inhoudstafel en een volledig hoofdstuk.

Attest Bedrijfsbeheer/vestigingsattest

Na afloop van de cursus verkrijg je het attest Bedrijfsbeheer om je te helpen met je start als zelfstandige of je eigen zaak te beginnen.


Ervaren leerkrachten

Onze leerkrachten hebben elk minstens 10 jaar ervaring als ondernemer en zijn allen universitair geschoold. Zij zullen je optimaal begeleiden tijdens je studies en al je vragen over ondernemerschap vlot beantwoorden.

Hoge slaagkansen

Het cursusmateriaal werd speciaal ontwikkeld met als doel om je optimaal voor te bereiden op het examen. In combinatie met de persoonlijke begeleiding op jouw eigen studietempo, zorgt dit voor de hoogste slaagkansen.


100% flexibiliteit

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe snel je studeert. Heb je veel tijd? Dan begeleiden we je graag intensief. Heb je even een drukkere periode? en probleem, dan zet je je studies zolang on hold. Je leerkracht blijft gedurende 18 maanden tot jouw beschikking.

Erkend Opleidingsverstrekker

Het Opleidingscentrum voor Bedrijfsbeheer is een erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Hierdoor kunnen onze cursisten gebruik maken van de KMO-portefeuille en betaalt de Vlaamse Overheid tot 40% van je inschrijvingsgeld.